O nama

O NAMA

Naša priča

Tvrtka Formula solutions d.o.o.  je pouzdan partner za rješavanje svih vaših IT potreba. Naša tvrtka se nalazi u Splitu i posluje od 2016.g. Tijekom tog vremena smo izgradili svoje ime kao odgovornog i visoko stručnog pružatelja usluga u području informacijske tehnologije.

OLAKŠAVAMO VAŠE POSLOVANJE SIGURNIM I POUZDANIM

IT RIJEŠENJIMA

Kako radimo?

Naš tim se sastoji od stručnjaka koji su visoko kvalificirani u područjima kao što su programiranje, grafički dizajn, izrada i razvoj web stranica, informacijska sigurnost i mnogi drugi aspekti IT industrije. Naš cilj je pružiti najbolju moguću uslugu klijentima u skladu s njihovim potrebama i očekivanjima.

Predani smo raditi s našim klijentima kako bismo razumjeli njihove poslovne potrebe i pružili im najbolje moguće rješenje.

Mi sebi postavljamo hrabre poslovne ciljeve.

Naša filozofija je da ne postoji “jedno rješenje za sve” i da svaki projekt zahtijeva individualni pristup. Naši stručnjaci su uvijek spremni slušati i savjetovati kako bi pronašli najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Stručnost i iskustvo koje imamo omogućuje nam da razvijemo prilagođena rješenja za svakog klijenta, bez obzira na veličinu ili složenost njihovog projekta. Kupci su nam prioritet i mi se trudimo osigurati da su svi njihovi projekti uspješno realizirani. Naša tvrtka se ponosi time što je pouzdan partner i što izgrađuje dugoročne odnose sa svojim kupcima.

Formula solutions d.o.o.

Naš tim se sastoji od stručnjaka koji su visoko kvalificirani u područjima kao što su programiranje, grafički dizajn, izrada i razvoj web stranica, informacijska sigurnost i mnogi drugi aspekti IT industrije.

Naš cilj je pružiti najbolju moguću uslugu klijentima u skladu s njihovim potrebama i očekivanjima.

Zahvaljujući našem iskustvu i znanju, možemo ponuditi kvalitetna i funkcionalna programsko rješenja za različite industrije i poslovne modele. Bilo da se radi o razvoju web aplikacija, mobilnih aplikacija, desktop aplikacija ili integraciji postojećih sustava, naši stručnjaci će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Uz to, nudimo i usluge projektiranja i implementacije informatičkih mreža za različite poslovne modele te prodaju i servisiranje informatičke opreme. Naša ponuda obuhvaća opremu najpoznatijih svjetskih brendova i nudimo savjetovanje u odabiru opreme koja odgovara vašim potrebama.

VAŠE MIŠLJENJE NAM JE VAŽNO

Ono što naši klijenti misle o nama sigurno je najbolji pokazatelj naše stručnosti i predanosti.  Vaše mišljenje nam je putokaz u kojem pravcu trebamo razvijati svoje poslovanje. Od izuzetne nam je važnosti da budete potpuno zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Recenzije naših klijenata
Što kažu naši klijenti?

Ono što naši klijenti misle o nama sigurno je najbolji pokazatelj naše stručnosti i predanosti. Vaše mišljenje nam je putokaz u kojem pravcu trebamo razvijati svoje poslovanje. Od izuzetne nam je važnosti da budete potpuno zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Snježana Novaković
  Snježana Novaković

  Frizer stilist

  Odličan i jednostavan program. Ivan mi je sve objasnio za sat vremena i prilagodio aplikaciju mom poslovanju u frizerskom salonu. Koristim program već tri mjeseca i stvarno mi je super. Sve preporuke.

  Eugen Boczka
   Eugen Boczka

   Restoran Karaka

   ISABELA POS je izvrstan izbor za sve ugostitelje koji traže vrhunsku POS aplikaciju za upravljanje svojim poslovanjem. Sjajne funkcije, jednostavnost upotrebe i prilagodljivost čine ovu aplikaciju izvrsnim izborom.

   Katarina Gojsalić
    Katarina Gojsalić

    Inpersonalize Split

    Aplikacija ima mnogo korisnih funkcija, kao što su upravljanje stolovima i narudžbama, kontrola zaliha, upravljanje računima i izvještajima, te nudi fleksibilnost u prilagodbi svojih mogućnosti poslovnim potrebama moje tvrtke.