Prodaja i servis informatičke opreme

ORDERMAN POS TERMINALI

S obzirom na to da je naš primarni proizvod ISABELA POS aplikacija za ugostitelje, naglasak smo stavili na Orderman POS terminale I ručne uređaje. ISABELA POS aplikacija je u cijelosti integrirana sa svim Orderman uređajima.

NCR CX3

NCR CX3

POS TERMINAL

Fleksibilne opcije i najsuvremenija tehnologija za jedinstveno korisničko iskustvo.

NCR CX5

NCR CX5

POS TERMINAL

Ultrakompaktni integrirani POS terminal elegantnog dizajna bez okvira.

NCR CX7

NCR CX7

POS TERMINAL

Posebno energetski učinkovit zahvaljujući mobilnim procesorima s najboljim performansama u klasi.

NCR Columbus900

NCR Columbus900

POS TERMINAL

Uređaj Orderman Columbus900 POS blagajna opremljena je Intel Quad Core procesorom koji mu pruža visoku razinu funkcionalnosti, prilagodljivosti i pouzdanosti.

NCR Orderman5

NCR Orderman5

RUČNI POS UREĐAJ

Značajke koje su potrebne svakom ugostitelju za što učinkovitiji rad.

NCR Orderman9

NCR Orderman9

RUČNI POS UREĐAJ

Revolucionarna tehnologija namijenjena restoranskoj industriji.

Ručni uređaji za ugostiteljstvo su prijenosni uređaji koji se koriste za obradu narudžbi hrane i pića u restoranima, kafićima i drugim ugostiteljskim objektima. Ovi uređaji pomoću našeg sofvera ISABELA POS, povezani su s centralnim sustavom za obradu plaćanja i kuhinjskim printerima i omogućuju konobarima da unose narudžbe izravno u sustav za upravljanje narudžbama. Koristite Orderman5 i Orderman 9 u kombinaciji s ISABELA POS sustavom i praktičnim dodacima za postizanje optimalnih poslovnih rezultata.

Orderman je marka POS terminala koji se koriste u ugostiteljstvu za prihvat narudžbi, upravljanje zalihama, i druge funkcije POS-a. Hardverske komponente Orderman sustava uključuju bežične i žičane POS terminale, POS pisače, bežične i žičane blagajne, te dodatnu opremu poput čitača kartica i vage. Cijene Orderman terminala variraju ovisno o modelu i opremi, te se mogu kretati u rasponu od nekoliko stotina do nekoliko tisuća eura po jednom terminalu.

Konkretno, Orderman je poznat po svojoj vrhunskoj tehnologiji i kvaliteti izrade, pa je i cijena Orderman terminala u skladu s tim. Iako mogu biti skuplji u odnosu na neke druge brendove, Orderman terminali se smatraju vrijednom investicijom za ugostiteljske objekte koji traže pouzdanu tehnologiju i visoku razinu podrške.

  • Vrhunska razina funkcionalnosti i prilagodljivosti
  • Fleksibilne opcije i najsuvremenija tehnologija
  • Energetski učinkoviti i otporni na ogrebotine, prašinu i vodu