ISABELA POS

Aplikacija ISABELA POS inovativan je  integralni, poslovni informacijski sustav, a izrađena je s najnovijim programskim alatima za izradu aplikativnih programskih rješenja.

ISABELA POS

Softver za ugostiteljstvo

Softversko rješenje namijenjeno ugostiteljskim objektima za olakšavanje procesa naručivanja hrane i pića, izdavanja računa, upravljanja zalihama te praćenja poslovanja.

Funkcije i značajke

Izaberite Isabela POS

Prateći tehnološke trendove, osmislili smo i izradili vrhunski modularan programski proizvod s velikim mogućnostima kombiniranja različitih modula ovisno o potrebama svakog klijenta, koji će vaše cjelokupno poslovanje učiniti jednostavnijim i efikasnijim.

Učinkovito upravljanje

S Isabela POS-om, ugostiteljski objekti mogu učinkovitije upravljati svojim poslovanjem, smanjiti vrijeme čekanja gostiju, te povećati obrt i profitabilnost.

Moderno korisničko sučelje

Isabela POS se ističe modernim i atraktivnim korisničkim sučeljem koje je jednostavno za korištenje.

Praćenje poslovanja

Pruža detaljne informacije o prodaji hrane i pića, troškovima, zalihama i drugim važnim pokazateljima poslovanja.

ZNAČAJKE – aplikacije

Ključne značajke zašto odabrati ISABELA POS aplikaciju za vaš lokal
Kreiranje računa

Omogućava brzu i jednostavnu izradu računa, ispisivanje računa i pružanje mogućnosti plaćanja na više načina.

Praćenje narudžbi

Omogućava brzo i učinkovito prikupljanje i obradu narudžbi, uključujući stolove i šank.

Inventar

Omogućava praćenje zaliha hrane i pića te drugih artikala koji se koriste u ugostiteljskim objektima.

Analitika

Omogućava generiranje izvještaja o prodaji i drugim poslovnim podacima, kao i praćenje trendova i donošenje poslovnih odluka na temelju podataka.

Integracija

Omogućava integraciju sa drugim softverskim rješenjima kao što su sustavi za upravljanje zalihama ili sustavi za upravljanje osobljem.

Upravljanje osobljem

Ovaj modul omogućava upravljanje osobljem, uključujući dodjelu radnih mjesta, upravljanje plaćama i satima rada, praćenje zaposlenika i slično.

Moduli

Sistem se sastoji od brojnih modula koje je moguće posložiti u skladu sa vašim potrebama.

Kontroling

Ako imate potrebu provjeravati svoje poslovanje s udaljene lokacije, za vas smo osmislili modul koji vam na jednostavan način daje tu mogućnost.

Zašto izabrati Isabela POS?

ISABELA povezuje vaše cjelokupno poslovanje

Prilagođenost potrebama

Prilagođena je specifičnim potrebama ugostiteljskog poslovanja, kao što su izdavanje računa, upravljanje narudžbama i stolovima, zalihama hrane i pića, evidencija zaposlenika i financija.

Jednostavnost korištenja

Intuitivna je i jednostavna za korištenje, da bi izbjegli dugotrajno i komplicirano učenje korištenja aplikacije, te kako bi se smanjile greške u radu.

Pouzdanost i stabilnost

Pouzdana je i stabilna kako bi se izbjegle greške i prekidi u radu. Također ima sigurnosne funkcije koje osiguravaju da se podaci o poslovanju ne izgube ili ne ugroze.

Integracija

Aplikacija je integrirana s drugim sustavima, kao što su sustavi za rezervaciju stolova, mobilne aplikacije za naručivanje hrane i pića, kao i sa POS uređajima, kako bi se olakšalo poslovanje i povećala učinkovitost.

Analitika i izvještavanje

Omogućuje generiranje izvještaja o poslovanju, prodaji, financijama i drugim relevantnim aspektima kako bi se voditelji poslovanja mogli informirati o trenutnom stanju poslovanja i donositi informirane odluke.

Cijena

Cijena najma aplikacije je povoljna, razumna i u skladu s karakteristikama i potrebama poslovanja. Možete izabrati plaćanje između mjesečne ili godišnje licence. Nudimo posebne popuste i na količinu licenci.

Isabela POS aplikacija za mobilne uređaje Android i iOS.

Naša mobilna verzija aplikacije namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima koji traže učinkovit način upravljanja svojim poslovanjem.

Ima niz korisnih funkcija i značajki koje će vam olakšati vođenje vašeg poslovanja. S nekoliko jednostavnih koraka možete kreirati nove proizvode, dodati ih na popis, odrediti cijenu i opis. Također, možete dodati nove klijente, upravljati njihovim profilima, dodavati stolove, narudžbe i izdavati im račune.

Aplikacija se može prilagoditi vašim potrebama, što vam omogućuje personalizaciju sučelja i funkcija. Na primjer, možete odabrati boje i stilove koji odgovaraju vašem poslovanju ili dodati određene značajke koje su vam važne.

Zašto izabrati nas ?

1

Stalna podrška

Izvrsna podrška, fleksibilnost te induvidualan pristup svakom korisniku. Tehnička podrška vam je na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice, konzultacije. Inteligentan daljinski pristup preko aplikacije Supremo.

2

Briga o klijentu

Najvažnija nam je stalna briga o svakom klijentu jer je to za nas mjerilo efikasnosti poslovanja i trudimo se razlikovati od konkurencije.

3

Dvosmjerna komunikacija

Iskrena i kreativna komunikacija usmjerena na rješavanje bilo kakvih nedoumica. Tu smo kada god nas zatrebate.

POGLEDAJTE GALERIJU