USLUGE

Osim razvoja ISABELA POS aplikacije, Formula solutions d.o.o. nudi vam i širok spektar drugih usluga u području informatike.

Naše usluge

Što vam nudimo?

U svojoj ponudi osim softvera ISABELA POS imamo i brojne druge usluge i proizvode neophodnih za poslovne procese.

Izrada programskih rješenja po narudžbi

Integriranost, funkcionalnost, i brzina odlika su svih naših programskih rješenja. Fokusirani smo na klijentovo brže, jednostavnije i efikasnije poslovanje. Klijente savjetujemo pri projektiranju i izvedbi  informatičkih sustava te sa svojim timom sudjelujemo u razvojnim procesima.

Projektiranje informatičkih sustava

Nas cilj je klijentu optimizirati poslovne procese uz naša informatička rješenja. Zanimljivi projekti i partneri s vizijom naši su glavni pokretači. Uz naša inovativna tehnološka rješenja dobit ćete učinkovitije i jednostavnije poslovanje uz povećanje produktivnosti.

Prodaja i servis informatičke opreme

Za otvaranje prodajnog objekta osim softvera neophodno je nabaviti i IT opremu. Možemo vam ponuditi po povoljnim cijenama najbolje hardversko rješenje prilagođeno vašem poslovanju. Osim toga nudimo vam i uslugu održavanja i servisiranja vaše informatičke opreme.

Grafički dizajn

Vizualni doživljaj potencijalnog klijenta je najvažniji za vas jer je prvi dojam najvažniji. Zato trebate imati unikatan i prepoznatljiv grafički dizajn koji će vam pomoći u brendiranju vašeg poduzeća. Rado ćemo za vas dizajnirati logotip, odabrati tipografiju i boje koje će biti u skladu s vašim preferencijama.

Izrada web stranica

Povoljno ćemo vam izraditi jedinstvenu, funkcionalnu i responzivnu web stranicu koja će biti najbolje rješenje za vaše poslovanje. Nema skrivenih troškova i nakon što bude online moći ćete sami unositi izmjene. Za to ćemo vam omogućiti jednostavnu edukaciju za upravljanje sadržajem.

SEO usluge – optimizacija za tražilice

Prilagođavamo vašu web stranicu kako bi je klijenti što lakše pronalazili na tražilicama. Optimiziranjem vaše stranice povećat ćete šanse da će vas potencijalni klijent pronaći upisivanjem ključnih riječi povezanih s vašim proizvodima. SEO je kontinuiran proces i zahtjeva stalni trud.

Za sve detalje o našim uslugama stojimo Vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas i recite nam što Vam je potrebno, a možete i opisati kratku viziju Vašeg projekta.

Odgovorit ćemo Vam u što kraćem mogućem roku.

Ako Vam je potrebna bilo kakva pomoć, zatražite besplatne konsultacije.
Kako radimo

Kontaktirajte nas telefonom ili nam pošaljite e-mail

Nakon što nam uputite upit, rado ćemo vas posjetiti te vas besplatno posavjetovati kako vam možemo olakšati poslovne procese.

Ponuda hardvera i softvera

Ovisno o vašim potrebama i željama, ponuditi ćemo vam najbolje rješenje za vaše poslovanje.

Ugovor o suradnji

Nakon što dogovorimo detalje o poslovnoj suradnji, sklapamo Ugovor radi vaše i naše sigurnosti.

Premium podrška

Premium podrška dostupna je svim našim klijentima. Na brz i jednostavan način riješit ćemo vam tehničke poteškoće s kojima se suočavate.

Naslovna