Što je SEO ?

SEO (Search Engine Optimization) je proces optimizacije web stranica ili sadržaja kako bi se poboljšala njihova vidljivost i rangiranje na rezultatima pretrage na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo i drugi. Optimizacija se obično provodi kako bi se povećao organski (neplaćeni) promet na web stranicu.

NAŠE USLUGE

Kako to mi radimo?

Optimizacija je bitna jer većina ljudi koristi tražilice kako bi pronašli informacije, proizvode ili usluge na internetu. Visoko rangirane web stranice na vrhu rezultata pretrage obično privlače više posjetitelja i potencijalnih kupaca. Što više posjetitelja dolazi na web stranicu, veća je vjerojatnost da će se pretvoriti u stvarne korisnike, kupce ili čitatelje.

Analiza ključnih riječi

Prvo ćemo provesti detaljnu analizu ključnih riječi relevantnih za vašu nišu ili industriju. Identificirat ćemo najtraženije ključne riječi koje će pomoći vašoj web stranici da se rangira visoko na rezultatima pretraživanja.

Off-page optimizacija

Pomoći ćemo vam u izgradnji kvalitetnih i relevantnih backlinkova koji će poboljšati autoritet vaše web stranice i pomoći joj da se bolje rangira na tražilicama. Također ćemo provoditi druge off-page SEO tehnike kao što su društveni signali, online reputacija i još mnogo toga.

On-page optimizacija

Naši stručnjaci će optimizirati vašu web stranicu kako bi bila SEO-friendly. To uključuje optimizaciju naslova, meta opisa, URL-ova, slika, internih linkova i drugih tehničkih elemenata kako biste postigli bolje rangiranje na tražilicama.

Sadržajna optimizacija

Sadržaj je ključni faktor u SEO optimizaciji. Naši stručnjaci će vam pomoći u optimizaciji sadržaja na vašoj web stranici, uključujući teksto- i multimedijski sadržaj, kako biste poboljšali relevanciju, kvalitetu i privlačnost sadržaja za vaše korisnike i tražilice.

Praćenje i izvještavanje

Redovito ćemo pratiti napredak vaše web stranice u rezultatima pretraživanja i pružati vam detaljne izvještaje o učinkovitosti naše SEO optimizacije.

Savjetovanje i podrška

Naši stručnjaci za SEO su tu da vam pruže savjetovanje i podršku u vezi s vašom SEO strategijom. Slobodno nam se obratite s pitanjima, zahtjevima ili savjetima, i bit ćemo sretni što vam možemo pomoći na najbolji mogući način.

Budimo u kontaktu

Naši stručnjaci za SEO su tu da vam pruže savjetovanje i podršku u vezi s vašom SEO strategijom. Slobodno nam se obratite s pitanjima, zahtjevima ili savjetima i bit ćemo sretni što vam možemo pomoći na najbolji mogući način.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite da vas posjetimo, ispunite kontakt formu ili nas jednostavno nazovite.